Τσιγγάνικες βραδιές σε παραλία της Λάρνακας!

Τσιγγάνικες βραδιές σε παραλία της Λάρνακας!

Η μουσική στη διαπασών και το κέφι στον ουρανό... γι ακόμα μια βραδιά στην πόλη του Ζήνωνα.

Οι Gadjo Dilo μας έδωσαν απλόχερα τη μαγεία της τσιγγάνικης jazz παράδοσης, την οποία συνδύασαν με ένα έντονα “ελληνικό” στοιχείο. Όσοι επέλεξαν να δουν τις παραστάσεις τους στο Lush μεταφέρθηκαν σε μίαν άλλη εποχή, μακρινή και ταξιδιάρικη.

Οι θαμώνες του παραλιακού μαγαζιού Lush Beach Bar Resto τους απόλαυσαν στο  στις 23 και 30 Ιουνίου και ύστερα από απαίτηση του κοινού ακολούθησαν άλλες δύο παραστάσεις, στις  7  και 20 Ιουλίου, με τις εμφανίσεις τους να κορυφώνονται την Τετάρτη, 27 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE