Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Το project που έχει στα σκαριά το Σιγμα αναμένεται να ταρέξει για τα καλά τα νερά της κυπριακής tv, αφού σκοπό έχει να καθιερώθει στο κοινό επί καθημερινής βάσεως.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στο ThemaOnline το κανάλι του Παρισσινού έχει στα άμεσα του πλάνα τη νέα σατιτρική εκπομπή, η οποία θα αρχίσει από τον ερχόμενο μήνα, και συγκεκριμένα από της 29 Αυγούστου.
Στο τιμόνι της εκπομπής θα είναι ο Κώστας Πρίγκιπας. Ο γνωστός κωμικός και ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία της Κύπρου αναμένεται να αναλάβει την ενίσχυση της ψυχαγωγικής ζώνης του καναλιού, με μια εκπομπή η οποία θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




