ΠΑΦΟΣ: «Όχι που θα τους ξέφευγε»! Ένας απλός έλεγχος αλκοόλης τον έστειλε στα κρατητήρια

ΠΑΦΟΣ: «Όχι που θα τους ξέφευγε»! Ένας απλός έλεγχος αλκοόλης τον έστειλε στα κρατητήρια

Ένας απλός έλεγχος αλκοόλης στέρησε την ελευθερία σε 59χρονο.

Γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα το πρωι της Δευτέρας (25/07) ενώ μέλη της Τροχαίας Πάφου διενεργούσαν έλεγχο αλκοόλης στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος για έλεγχο.

Ακολούθως, ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 50μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το Νόμο, όριο, ενώ οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας για τελικό έλεγχο αλκοόλης.

Στη συνέχεια, από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω πρόσωπο, διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα έγγραφα που είχε παρουσιάσει ήταν πλαστά, ενώ επρόκειτο για απαγορευμένο μετανάστη.

Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE