ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΤΣΙΑ: Κινητός κίνδυνος 44χρονος οδηγός! Και πιωμένος και «ραλίστας» μέρα-μεσημέρι

ΛΑΤΣΙΑ: Κινητός κίνδυνος 44χρονος οδηγός! Και πιωμένος και «ραλίστας» μέρα-μεσημέρι

Μέρα μεσημέρι φαίνεται πως έπινε 44χρονος στη Λευκωσία, αφού την Κυριακή 24/7 το όχημα του ανακόπηκε λόγω υπέρβασης του ορίου ταχύτητας σε κεντρική οδική αρτυρία των Λατσιών παράπτωμα που δεν ήταν το μόνο καθώς ο οδηγός μετά από αλκοτέστ φάνηκε ότι τα «είχε τσούξει».

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 14.30μ.μ. της Κυριακής 24/7 ενώ μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ), διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στη λεωφόρο Γιάννη Κρανιδιώτη στα Λατσιά, ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 78 ΧΑΩ αντί 50 ΧΑΩ.

Στη συνέχεια, στον οδηγό έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 127μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το Νόμο, όριο. Ακολούθως, σε τελικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 112μg% αντί 22μg%.

Ο οδηγός κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ αναφορικά με την παραβίαση του ορίου ταχύτητας του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

Μοναδικός στόχος είναι η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον επιμνημόσυνο λόγο του στο Εθνικό Μνημόσυνο του ήρωα Μιχαήλ Ολύμπιου που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top