Ελληνοτουρκική συμμαχία για το Hilton

Ελληνοτουρκική συμμαχία για το Hilton

Ελληνοτουρκική συμμαχία για την εξαγορά του Hilton της Αθήνας: Ο φάκελος των δεσμευτικών προσφορών έκλεισε, με την τουρκική Dogus και τον ελληνικό όμιλο ΤΕΜΕS να καταθέτουν κοινή προσφορά για το εμβληματικό ξενοδοχείο στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Πηγές εκτιμούν πως η εξαγορά θα κυμαίνεται σε ποσό ύψους 140-170 εκατ. ευρώ ενώ στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης έχει μπει και ο επιχειρηματίας Γιάννης Δασκαλαντωνάκης από κοινού με το αμερικανικό fund Lone Star.

Περισσότερα στο zougla.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Ο 33χρονος δεν είναι γνωστός στις Αρχές - Φαίνεται να συνδέεται το φλεγόμενο όχημα - Φωτογραφίες

Απόπειρα φόνου: Ο 33χρονος δεν είναι γνωστός στις Αρχές - Φαίνεται να συνδέεται το φλεγόμενο όχημα - Φωτογραφίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Αμμοχώστου για υπόθεση απόπειρας φόνου, η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή Κόκκινες, στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE