Eπίθεση αυτοκτονίας στο Ιράκ από βομβιστή - Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη

Eπίθεση αυτοκτονίας στο Ιράκ από βομβιστή - Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη

Τουλάχιστον 14 είναι οι νεκροί και τουλάχιστον 20 οι τραυματίες από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που έγινε σήμερα το πρωί σε προάστιο της Βαγδάτης.

Η επίθεση έγινε σήμερα σε ιερό χώρο των σιϊτών μουσουλμάνων στα βόρεια της Βαγδάτης, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο αστυνομική πηγή, στην ιρακινή πρωτεύουσα.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση η οποία σημειώθηκε τις πρωινές ώρες αιχμής, όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας ενεργοποίησε το γεμάτο με εκρηκτικά γιλέκο του, σε σημείο ελέγχου των αρχών κοντά στο προάστιο Καντμίγια. 

Από την έκρηξη υπέστη καταστροφές το κτήριο του σταθμού ελέγχου, αλλά και οχήματα που βρίσκονταν εκεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE