ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Ληστές χτύπησαν με ρόπαλα 58χρονο αποσπώντας του μεγάλο χρηματικό ποσό – Πώς περιγράφονται οι δράστες

Πάφος: Ληστές χτύπησαν με ρόπαλα 58χρονο αποσπώντας του μεγάλο χρηματικό ποσό – Πώς περιγράφονται οι δράστες

Ληστεία διαπράχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 24/7 στη Πάφο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε από 58χρονο κάτοικο Πάφου ότι, ενώ βρισκόταν στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει και κατευθυνόταν προς τις σκάλες που οδηγούν στο διαμέρισμά του, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, οι δράστες φέρονται να τον κτύπησαν στο χέρι με ρόπαλο και αφού τον έριξαν στο έδαφος του απέσπασαν το τσαντάκι που κρατούσε, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €30,000 περίπου, που αποτελούσε εισπράξεις των τελευταίων τριών βδομάδων, του καταστήματος στο οποίο εργάζεται.

Ο 58χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο χέρι και του έγινε συρραφή.

Οι δράστες περιγράφονται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80-1,85μ περίπου και ο πρώτος φορούσε καπελάκι τύπου τζόκεϊ σκούρου χρώματος, είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μαντήλι και είχε στην κατοχή του ξύλινο ρόπαλο μήκους 50 εκατοστών περίπου. Και οι δύο φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος. Και οι δύο φέρονται να είναι ηλικίας 20-25 χρόνων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top