Asmation Live: Αυτό θα είναι το σχήμα που θα ξεσηκώσει τη Λευκωσία τη νέα σεζόν

Asmation Live: Αυτό θα είναι το σχήμα που θα ξεσηκώσει τη Λευκωσία τη νέα σεζόν

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία νυχτερινά μαγαζιά στο νησί που εδώ και χρόνια παρουσιάζει μια ανοδική πορεία καταφέρνοντας σχεδόν κάθε βδομάδα να είναι γεμάτο από κόσμο που διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από τη νέα σεζόν (Χειμώνα 2016) το Asmation ανανεώνεται και υπόσχεται ακόμα περισσότερη διασκέδαση παρέα με τα κορυφαία ονόματα τραγουδιστών του νησιού. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα Σαββατόβραδα ο δημοφιλής Κύπριος τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου θα μας κρατά συντροφιά με τις επιτυχίες του ενώ θα τον πλαισιώνουν και άλλα «δυνατά» ονόματα.

Φίλιππος Κτενάς , Έλενα Αντρέου, Αντρέας Έκτορας και Μάριος Μελέκκης είναι μερικοί από τους τραγουδιστές που «έκλεισαν» στο μαγαζί των Λατσιών και ήδη όπως πληροφορούμαστε ξεκίνησαν τα πρώτα meeting ώστε να καταρτίσει το πρόγραμμα.

Στόχος τους είναι το πρόγραμμα να είναι γεμάτο ανατροπές και ντουέτα με σκοπό το κέφι να «χτυπάει» κόκκινο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.