Το αεροδρόμιο της Μαδέιρα μετονομάζεται σε «Κριστιάνο Ρονάλντο»

Το αεροδρόμιο της Μαδέιρα μετονομάζεται σε «Κριστιάνο Ρονάλντο»

Μεγάλη τιμή για τον πρωταθλητή Ευρώπης, Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς το αεροδρόμιο της Μαδέιρα θα πάρει το όνομα του σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε, την Παρασκευή, ο κυβερνήτης της περιοχής, Μιγκέλ Αλμπουκέρκι, το αεροδρόμιο «Σάντα Καταρίνα», θα μετονομαστεί σε αεροδρόμιο «Κριστιάνο Ρονάλντο»! 

Να σημειωθεί πως η περιοχή οφείλει μεγάλο μέρος της προβολής της στον κορυφαίο Πορτογάλο άσο και αυτός ήταν ο λόγος που ο 55χρονος πολιτικός πήρε την απόφαση να τον τιμήσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE