Βίντεο με ύποπτο που φωνάζει «Είμαι Γερμανός» προβάλλεται στα γερμανικά ΜΜΕ

Βίντεο με ύποπτο που φωνάζει «Είμαι Γερμανός» προβάλλεται στα γερμανικά ΜΜΕ

«Είμαι Γερμανός!» ακούγεται να φωνάζει ένας εκ των υπόπτων της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου σε βίντεο που κυκλοφόρησε τα τελευταία λεπτά, ενώ, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL ότι ένας εκ των δραστών χρησιμοποίησε υβριστική έκφραση για τους ξένους - «παλιοξένοι», σε ελεύθερη απόδοση -και ότι φορούσε στρατιωτικού τύπου αρβύλες.

Στο μεταξύ στο Μόναχο έχουν μεταβεί ειδικές δυνάμεις από άλλες περιοχές της χώρας, ενώ πάνω από την πόλη πετούν πολλά ελικόπτερα της Αστυνομίας, σε κάποια από τα οποία επιβαίνουν ελεύθεροι σκοπευτές.

Την ίδια ώρα οι αρχές του γειτονικού κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας -Βεστφαλίας έθεσαν την αστυνομία της σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας, ειδικά για την προστασία μαζικών εκδηλώσεων, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται απλά για «αντίδραση στα γεγονότα του Μονάχου».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE