ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο δράστης έτρεχε μέσα στο εμπορικό κέντρο και πυροβολούσε αδιακρίτως! Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο δράστης έτρεχε μέσα στο εμπορικό κέντρο και πυροβολούσε αδιακρίτως! Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή 22/7 σε επίθεση ενόπλου σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο, ανακοίνωσε η Αστυνομία, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Περισσότεροι από έναν δράστες» εμπλέκονται στην επίθεση, εκτιμά η αστυνομία της γερμανικής πόλης σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο N24.

Η εφημερίδα Bild γράφει ότι ο ένοπλος έτρεχε δια μέσω του εμπορικού κέντρου κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο στην νότια Γερμανική πόλη, πυροβολώντας αρκετούς ανθρώπους προτού διαφύγει προς την κατεύθυνση κοντινού σταθμού του μετρό.

Το Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, επικαλούμενο εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας του Μονάχου μεταδίδει ότι αρκετοί άνθρωποι είναι νεκροί.

Το εμπορικό κέντρο OEZ είναι περικυκλωμένο από αστυνομικές δυνάμεις που διενεργούν έρευνες για να βρουν το δράστη, αναφέρει η εφημερίδα.

«Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στο εμπορικό κέντρο»,αναφέρει η Αστυνομία του Μονάχου σε ανάρτησή της στο twitter και απευθύνει έκκληση προς το κοινό να αποφύγει την περιοχή.

Περαστικοί είδαν ασθενοφόρα στους δρόμους έξω από το εμπορικό κέντρο.

Σε σύντομο τηλεγράφημα το Reuters μεταδίδει επίσης ότι η Αστυνομία ανακοίνωσε πως οι αρχές απομακρύνουν ακόμα πολίτες από το εμπορικό κέντρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE