Μασάζ με δαγκωνιές -Η νέα μέθοδος που χαλαρώνει τους σταρ - BINTEO

Μασάζ με δαγκωνιές -Η νέα μέθοδος που χαλαρώνει τους σταρ - BINTEO

Οι διασημότητες του πλανήτη πάντα βρίσκονται αιώνες μπροστά, όσον αφορά τις νέες και κάποιες φορές περίεργες τάσεις.

Τώρα και στο μασάζ η δαγκωματιά είναι αυτή που κάνει διαφορά. Από τον Κάνιε Γουέστ έως την Κέιτι Πέρι δεν είναι λίγα εκείνα τα αστέρια που πληρώνουν από 150 έως 250 δολάρια για ένα ιδιόρρυθμο μασάζ διάρκειας μίας ώρας.

Η μασέζ Ντόροθι Στάιν «υπογράφει» το συγκεκριμένο μασάζ στη διάρκεια του οποίου δαγκώνει, ναι δαγκώνει, τους πελάτες της στην πλάτη. Σύμφωνα με το Χόλιγουντ Ριπόρτερ, η Στάιν που δουλεύει με πλούσιους και διάσημους από το 1980 υποστηρίζει πως η δαγκωματιές βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. «Είναι πολύ ανώτερο από τις βεντούζες» λέει η ίδια.

Η καριέρα της Ντόροθι χτίστηκε σιγά-σιγά. Για να παρακολουθεί, χωρίς εισιτήριο, συναυλίες και σόου προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες της σε ροκ σταρς και μουσικούς. «Πήγαινα σε όλες τις εμφανίσεις των Def Leppard και έκανα μασάζ σε όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Δημιούργησα έτσι ένα δίκτυο ανθρώπων».

Έκτοτε το «τσάμπα» τελείωσε για την μασέζ και η φήμη της απλώθηκε σε όλο τον πλανήτη των διασημοτήτων, αν και δεν επιθυμούν όλοι να τους…δαγκώσει.

Μια δαγκωματιά, προειδοποιούν οι ειδικοί, μπορεί να μολυνθεί ενώ υπάρχει και κίνδυνος μετάδοσης ηπατίτιδας. Η Μαράια Κάρει, κι αυτή πελάτισσα της Στάιν, δεν ανέχεται κανενός τους κοπτήρες στην πλάτη της γιατί «είναι μικροφοβιακή».

Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, οι φανατικοί του μασάζ «δάγκωσε με».

iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE