LIKE ONLINE

Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας! Μια γυναίκα χορεύει αισθησιακό χορό σε ένα μικρό παιδί - Δείτε την αντίδραση του πιτσιρικά! ΒΙΝΤΕΟ

Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας! Μια γυναίκα χορεύει αισθησιακό χορό σε ένα μικρό παιδί - Δείτε την αντίδραση του πιτσιρικά! ΒΙΝΤΕΟ

Μια γυναίκα από τη Βραζιλία αντιμετωπίζει τις εξοργισμένες αντιδράσεις από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μετά από ένα βίντεο που την δείχνει να κάνει twerking μπροστά σε ένα μικρό παιδί!

Το ανησυχητικό βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral, δείχνει μια νεαρή γυναίκα με κοντό σορτς, να χορεύει μπροστά σε ένα μικρό αγόρι.

Ενώ παραμένει ασαφές κατά πόσο ή όχι η γυναίκα είναι η μητέρα του μικρού παιδιού, οι περισσότεροι θεατές δεν πιστεύουν ότι έχει σημασία: όπως και να ΄χει, είναι ακατάλληλο!

Το μικρό αγόρι στο βίντεο φαίνεται σαφώς ότι απλά προσπαθεί να αγκαλιάσει τη γυναίκα, αλλά αυτή απλά συνεχίζει να χορεύει!

Σύντομα, το αγόρι αρχίζει να μιμείται την κίνηση twerking πίσω της, μια μίμηση που πολλοί σχολιαστές ανέφεραν ότι είναι το πιο συγκλονιστικό μέρος ολόκληρου του βίντεο!

«Δεν είμαι ηθικολόγος, αλλά όταν συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτό είναι αστείο, τότε ξέρεις ότι ο κόσμος είναι άρρωστος«, ανέφερε ένας από τους σχολιαστές.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο και πείτε μας την άποψή σας:

spotthedot.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

Μοναδικός στόχος είναι η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον επιμνημόσυνο λόγο του στο Εθνικό Μνημόσυνο του ήρωα Μιχαήλ Ολύμπιου που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top