Βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι τουρίστριας ενώ βρισκόταν στην θάλασσα

Βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι τουρίστριας ενώ βρισκόταν στην θάλασσα

Μια απροσδόκητη εξέλιξη είχε την Πέμπτη (21/7) η εκδρομή που αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια 62χρονη τουρίστρια μαζί με τον άντρα της.

Kατά την διάρκεια της περιήγησης με σκάφος στην θαλάσσια περιοχή του Κερίου Ζακύνθου, αποκολλήθηκε κομμάτι βράχου από την ακτή, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι.

Την 62χρονη παρέλαβε άλλο σκάφος που έπλεε στην περιοχή και την μετέφερε γρήγορα στο λιμάνι του Αγίου Σώστη, όπου την περίμενε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έλεγχο για το περιστατικό διενεργεί το λιμεναρχείο Ζακύνθου.

iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE