15 ετών το νεαρότερο θύμα του πραξικοπήματος στην Τουρκία-Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα

15 ετών το νεαρότερο θύμα του πραξικοπήματος στην Τουρκία-Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα

​Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή, το νεαρότερο θύμα από το πραξικόπημα στην Τουρκία ήταν ο μόλις 15 ετών Halil Ibrahim Yildirim.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον πατέρα με τον αδερφό του θύματος, με τη μαρτυρία του πατέρα να είναι συγκλονιστική, καθώς περιγράφει πως ο γιος του βρισκόταν στο σπίτι του όταν ξεκίνησε η απόπειρα πραξικοπήματος, αλλά μόλις άκουσε το μήνυμα του Ταγίπ Ερντογάν επέμενε να βγει έξω και να διαδηλώσει.

thumbs_b_c_30470c281a65af217e8421387faf5a8a.jpg

Τελικά, ο άτυχος πατέρας αποφάσισε να βγει στο δρόμο μαζί με τον 15χρονο γιο του.

«Ο γιος μου έπεσε στο έδαφος την ώρα που περπατούσαμε. Στην αρχή νόμισα πως παραπάτησε και έπεσε. Του είπα «σήκω πάνω» αλλά ο γιος μου δεν κουνιόταν», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν τον ακούμπησε στο κεφάλι τα χέρια του γεμίσανε με αίμα. «Τότε ήταν που κατάλαβα ότι είχαν πυροβολήσει το παιδί μου. Αλλά δεν είδα από πού ήρθε η σφαίρα».

Αν και ο Bahattin πήγε το παιδί στο νοσοκομείο, λίγο αργότερα ο ανήλικος υπέκυψε στα τραύματά του.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE