ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε πρόσφατο οξύ έμφραγμα ο θάνατος του άντρα που «έσβησε» στην παραλία

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε πρόσφατο οξύ έμφραγμα ο θάνατος του άντρα που «έσβησε» στην παραλία

Το τελευταίο του μπάνιο έμελλε να κάνει ο 84χρονος Κύπριος ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης (21/07) ένιωσε αδιαθεσία και μετά από λίγο απεβίωσε.

Την Παρασκευή το πρωί (22/07) η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα διενήργησε νεκροτομή επί της σορού του η οποία κατέδειξε πως ο άτυχος 84χρονος απεβίωσε λόγω βεβαρημένου ιστορικού.

Όπως μας ανέφερε, ο θάνατος του οφείλεται σε οξύ πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Να θυμίσουμε ότι ο 84χρονος ενώ βρισκόταν μέσα στην θάλασσα ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από ναυαγοσώστες στην στεριά.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Δυστυχώς, ο άτυχος άντρας πριν την άφιξη του ασθενοφόρου έχασε τις αισθήσεις του και ενώ του παρασχέθηκαν εκ νέου οι πρώτες βοήθειες, ο 84χρονος κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.