ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτινάχθηκαν γυαλιά και αλουμίνια από την έκρηξη – Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα λέει η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτινάχθηκαν γυαλιά και αλουμίνια από την έκρηξη – Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα λέει η Αστυνομία

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν διαμερίσματα που βρίσκονταν πάνω από το εστιατόριο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Άμεσο κίνδυνο διέτρεξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι ένοικοι διαμερισμάτων που βρίσκονται πάνω από εστιατόριο στη λεωφόρο Αμαθούντος, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από πυρκαγιά και βίαιη ανάφλεξη, ενώ όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, είναι από τύχη που δεν τραυματίστηκε κανείς από τα θραύσματα που εκτινάχθηκαν στην πολυσύχναστη Λεωφόρο.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή το πρωί της Παρασκευής (22/07) ο κ.Σωτηριάδης είπε πως Αστυνομία και Πυροσβεστική ανταποκρίθηκαν άμεσα, όταν ξέσπασε η φωτιά γύρω στις 2 τα ξημερώματα στο εστιατόριο, που τις τελευταίες μέρες ήταν κλειστό λόγω των θερινών διακοπών.

Από τη φωτιά προκλήθηκε έκρηξη, συνέχισε, με αποτέλεσμα να εκτιναχθούν βίαια και στις δυο λωρίδες της λεωφόρου, γυαλιά, αλουμίνια και άλλα αντικείμενα, σημειώνοντας πως "είναι από τύχη που δεν θρηνήσαμε θύματα" και πως, αν περνούσαν το δεδομένο χρόνο κάποια πεζά άτομα ή οχήματα, σίγουρα θα είχαμε τραυματίες και άλλες ζημιές.

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν διαμερίσματα που βρίσκονταν πάνω από το εστιατόριο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

"Η σκηνή αποκλείστηκε και αυτή τη στιγμή γίνονται εξετάσεις τόσο από την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία καθώς και από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για εξακρίβωση των αιτιών της φωτιάς", είπε ο κ.Σωτηριάδης.

Το εστιατόριο διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE