Το ακούσαμε κι αυτό! Θέλουν να δημιουργήσουν μνημείο… βλακείας στην Αγλαντζιά

Το ακούσαμε κι αυτό! Θέλουν να δημιουργήσουν μνημείο… βλακείας στην Αγλαντζιά

Πίσω από την επίσημη πρόταση για δημιουργία μνημείου ανθρώπινης βλακείας βρίσκεται ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΚΟ, Μαρίνος Κλεάνθους.

Μια αλλόκοτη εισήγηση τέθηκε ενώπιον του δημοτικού συμβούλιου Αγλαντζιάς, από τον δημοτικό σύμβουλο του ΔΗΚΟ, Μαρίνο Κλεάνθους.

Όπως αναφέρει η πρόταση, ζητείται η δημιουργία μνημείου ανθρώπινης βλακείας σε κεντρικό σημείο του Δήμου Αγλαντζιάς, με επιστολή ημερομηνίας 20 Ιουλίου 2016, προς τον δήμαρχο Κώστα Κόρτα.

Όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος, στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο, ο Μαρίνος Κλεάνθους, ζητεί όπως τοποθετηθεί μνημείο που να φέρει τη ρήση «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Όπως εξηγεί στην επιστολή του ο κ. Κλεάνθους: «ενώ μετά από κάθε καταστροφή η Πολιτεία τρέχει να τιμήσει τα θύματα που προέκυψαν (…) δεν δίδεται η ίδια σημασία στην πρόληψη για αποτροπή της επανάληψης τέτοιων τραγικών λαθών που προήλθαν κυρίως από ανευθυνότητα και… βλακεία».

Ο δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς σε ερώτηση του δημοσιογράφου του «Φ», Λούκα Πάρπα, να αναφέρει συγκεκριμένα παραδείγματα βλακείας, τα οποία τον ενέπνευσαν για την συγκεκριμένη πρόταση, είπε ότι «τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE