Σέξι Κύπρια αποχωρεί από τα Δίδυμα Φεγγάρια! Πανικός στη σειρά!

Σέξι Κύπρια αποχωρεί από τα Δίδυμα Φεγγάρια! Πανικός στη σειρά!

Ο λόγος είναι σοβαρός και η απόφασή της τελεσίδικη...

Σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η ηθοποιός όταν έμαθε το ευχάριστο γεγονός ενημέρωσε τους ανθρώπους της σειράς και τους ανακοίνωσε πως θέλει να σταματήσει από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 για ν’ αφοσιωθεί στο νέο μέλος της οικογένειάς της.

Ο λόγος για την Τζίνα Ματθαίου, την Κύπρια ηθοποιό, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα Δίδυμα Φεγγάρια στον ρόλο της Κατερίνας. Το μόνο που μένει είναι να δούμε με ποιον τρόπο θα σκεφτούν οι σεναριογράφοι να την απομακρύνουν από την σειρά.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE