Η Μισέλ Ομπάμα τραγουδά και χορεύει Μπιγιονσέ στο αμάξι

Η Μισέλ Ομπάμα τραγουδά και χορεύει Μπιγιονσέ στο αμάξι

Σε χαλαρή διάθεση, η Μισέλ Ομπάμα εμφανίζεται σε σποτάκι για τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν να τραγουδά και να χορεύει στους ρυθμούς του «Single ladies» της Μπιγιονσέ.

«Σε πειράζει να ακούσουμε λίγη μουσική; Σπάνια ακούω μουσική στο αυτοκίνητο» λέει η Μισέλ Ομπάμα, όταν ο παρουσιαστής την παραλαμβάνει από τον Λευκό Οίκο. Όπως σημειώνει, την τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν «μήνες πριν» με την κόρη της Μάλια, που μάθαινε να οδηγεί.

«Ήταν η μοναδική φορά σε 7,5 χρόνια που βρέθηκα συνοδηγός σε αυτοκίνητο ακούγοντας μουσική», συμπληρώνει.

Το επεισόδιο αναμένεται να μεταδοθεί στις ΗΠΑ το βράδυ της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE