Αγνοούνται δύο ελικόπτερα και 25 κομάντος που πήγαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν

Αγνοούνται δύο ελικόπτερα και 25 κομάντος που πήγαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν

Τα ελικόπτερα προσγειώθηκαν σε άγνωστη τοποθεσία για λίγο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Δύο ελικόπτερα και 25 στρατιώτες ειδικών αποστολών που έλαβαν μέρος στην απόπειρα πραξικοπήματος με αποστολή να σκοτώσουν τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Μαρμαρίδα, εκεί όπου βρισκόταν, αγνοούνται, σύμφωνα με πηγές της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ.

«Δύο ελικόπτερα απογειώθηκαν το βράδυ μεταξύ 17 και 18 Ιουλίου του 2016.  Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστούν τα ελικόπτερα καθώς πετούσαν προς μια δασώδη περιοχή στη Μαρμαρίδα. Τα ελικόπτερα προσγειώθηκαν σε άγνωστη τοποθεσία για λίγο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, όταν πληροφορήθηκαν ότι το πραξικόπημα απέτυχε» αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι τα ελικόπτερα και οι κομάντος δεν έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα.

Πηγή: newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.