Κάβο Γκρέκο: Πήγαν για βουτιές και παγιδεύτηκαν στις σπηλιές

Κάβο Γκρέκο: Πήγαν για βουτιές και παγιδεύτηκαν στις σπηλιές

Η άμεση επέμβαση ομάδας διάσωσης από τον Σταθμό Αμμοχώστου απέτρεψε τα χειρότερα για δύο άτομα που παγιδεύτηκαν στις «θαλασσινές σπηλιές».

Τα μεσημέρι της Τρίτης (19/7), λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την διάσωση δύο ατόμων που παγιδεύτηκαν σε βράχους δίπλα από την θάλασσα στην περιοχή «θαλασσινές σπηλιές» στο ακρωτήρι Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα.

Για το συμβάν, ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Αμμοχώστου «Λοχία Αδάμου Αδάμου» και σε σύντομο χρονικό διάστημα το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

Τα δύο πρόσωπα ανασύρθηκαν από βράχο, βάθους τεσσάρων μέτρων και δεν έφεραν κανένα τραυματισμό.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 6 χθες το πρωί μέχρι και τις 06:00 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 27 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE