ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρήστος Ρότσας για Κύπριους: «Ξάπλα - φραπέ και χαβαλέ»

Χρήστος Ρότσας για Κύπριους: «Ξάπλα - φραπέ και χαβαλέ»

Επέστρεψε δριμύτερος με νέα ανάρτηση ο Χρήστος Ρότσας, πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε όταν εξέφρασε την άποψη ότι θα μπορούσαμε να αιχμαλωτίσουμε τούρκους στρατιώτες το βράδυ του πραξικοπήματος.

Διαβάστε επίσης: Χαμός από τις δηλώσεις πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ: Έπρεπε το βράδυ του πραξικοπήματος να απελευθερώσουμε τα κατεχόμενα

Ειρωνικό; Αληθοφανές; Σωστό ή λάθος; Ο καθένας μπορεί να εκλάβει όπως θέλει τη νέα ανάρτηση του Χρήστου Ρότσα που απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν για τις απόψεις του. Ωστόσο, τα όσα λέει, ειρωνικά ή όχι, είναι αυτά που ζούμε και βλέπουμε να γίνονται εδώ και χρόνια στην Κύπρο.

Διαβάστε αυτούσια τα όσα γράφει:

Μα τι πάθατε όλοι;! Δεν μιλούσα για την Κύπρο ! Για μια φανταστική άλλη χώρα μιλούσα. Αυτοί αποφάσισαν οτι θα εργαζόντουςαν νυκτα - μερα όσο χρόνο και αν χρειαςθει να ελευθερώσουν την Πατρίδα τους . Για άλλους μιλούσα οχι για μας!

Ξέρουν αυτοί την αξία της ελευθερίας και μας κοροϊδεύουν ;! Εμεις όλη μερα την συζητούμε στα καφε και τα πανεπιστήμια για 40 τοσα έτη και δεν ξέρουμε ;!Μόνο τρελοί ετοιμάζονται τοσα χρόνια για να διώξουν με ολες τις συνέπειες τους αφεντάδες τους . Ενώ αν τους συνήθιζαν δεν θα είχαν ανάγκη να τους διώξουν . Κατάλαβες! Αλλα τι ξέρουν αυτοί ; Κανουν επιστρατεύσεις αντί συνάξεις οι ανόητοι . Πανε στο στρατό αντί στα καφε οι χωριάτες . Προτιμούν τις αςκηςεις απο την ξάπλα , φραπέ και χαβαλέ . Το λένε και πανεπιςτημιακοι . Αλλα αυτοί Αγγραματοι τι ξέρουν; Εμεις μπήκαμε στην Ευρώπη ετςι αλλοι να αγωνισθούν για μας . Ατσίδες ε;!

Γιαυτο κύριες και κύριοι πρόκειται περί μέγα παρεξηγήσεως . Δεν μιλούσα για να την Κύπρο ! Γιαυτο συνεχίστε αυτο που κάνετε 42 τοσα χρόνια και που ξέρετε καλητερα απο τον καθένα που οδηγεί , 40 τοσα χρόνια το κάνουμε: ΞΑΠΛΑ - ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ και ...οσπου παει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top