ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαγγελματίες oπλίτες: Πότε θα εργοδοτηθούν και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία

Επαγγελματίες oπλίτες: Πότε θα εργοδοτηθούν και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία

Στην αναμονή βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι υποψήφιοι που υπέβαλλαν αίτηση για μια θέση στην Εθνική Φρουρά ως επαγγελματίες οπλίτες.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, από τους 5005 υποψήφιους, απέμειναν πλέον γύρω στους 3800 και από αυτούς θα γίνει η τελική επιλογή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας από το Υπουργείο Άμυνας, η διαδικασία επιλογής των 3000 επαγγελματιών οπλιτών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο Υπουργείο Άμυνας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο γίνεται ξεκαθάρισμα σε ότι αφορά τις αιτήσεις. Όπως μας επισημάνθηκε υπάρχει αρκετή δουλειά για να επιβεβαιωθούν όλες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά με όλα τα στοιχειά των ενδιαφερόμενων.

Αφού επιβεβαιωθούν όλα τα στοιχειά και τα πιστοποιητικά, αμέσως θα καταχωρηθούν σε σειρά κατάταξης.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι προσλήψεις των 3000 επαγγελματιών οπλιτών θα ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι, πολύ πιθανόν γύρω στον μήνα Οκτώβριο.

Η επισήμανση που μας έγινε, είναι πως σίγουρα θα εργοδοτηθούν εντός του 2016.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top