«Ο Σεφερλής είναι κλέφτης και…»» Βαριές κατηγορίες εναντίον του γνωστού κωμικού

«Ο Σεφερλής είναι κλέφτης και…»» Βαριές κατηγορίες εναντίον του γνωστού κωμικού

Ξέσπασε εναντίον του πόλεμος. Τον χορό των επιθέσεων άνοιξε ο σκηνοθέτης και δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοίτης με τη θεατρική κριτική που έγραψε για τη Lifo.

Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή καθώς στη συνέχεια ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος είχε προηγούμενα με τον ηθοποιό όταν τον είχε σατιρίσει, βρήκε ευκαιρία και ξέσπασε εναντίον του. «Κατά τύχη είδα το τρέιλερ του Σεφερλή για τη θεατρική του παράσταση «Αγάπη Μόνο» . Δεν ξέρω αλλά ελπίζω  στο παιδί αυτό που του αντέγραψε την ιδέα για την παράστασή του, να έδωσε καμιά πενηνταριά χιλιάδες ευρώ από τα κέρδη που θα έχει στην πλάτη του! Τουλάχιστον… Κρίμα είναι», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

koste

O σχεδιαστής μιλώντας στη Freddo εξήγησε πως θεωρεί μεγάλη αδικία αυτό που έγινε. «Είδα το τρέιλερ και έπαθα σοκ. Ο Σεφερλής έκλεψε τον τίτλο και στηρίζει μια ολόκληρη παράσταση πάνω σε μια ατάκα που την ε΄χει πει ο Τάσος Ποτσέπης. Τον εκμεταλλευεται πιστεύω οικονομικά. Ο νεαρός θα πρέπει να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE