ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε κοντραμπάντο ναρκωτικών μπροστά στα ανήλικα παιδιά του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε κοντραμπάντο ναρκωτικών μπροστά στα ανήλικα παιδιά του

Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο ο 48χρονος έμπορος ναρκωτικών, έκανε κοντραμπάντο μπροστά στα ανήλικα παιδιά του ηλικίας 13χρονων και ενός βρέφους 4μηνων.

Πίσω από τα σιδερά για τέσσερις ημέρες θα παραμείνουν ο 48χρονος από τη Λεμεσό, μαζί με άλλα δυο πρόσωπα ηλικίας 25 και 16χρονων αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθηκαν την Κυριακή (17/07) σε διαμερίσματα στον Άγιο Τύχωνα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 159 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνη, βάρους 1,2 γραμμαρίων, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ίχνη κοκαΐνης, καθώς και χρηματικό ποσό ύψους €1,830.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Πολίτης» (19/07) ο 48χρονος έκανε κοντραμπάντο ναρκωτικών στο διαμέρισμα του και μπροστά από τα ανήλικα παιδιά του ηλικίας 13χρονων και ενός βρέφους 4 μηνών.

Μάλιστα, μετά και την σύλληψη του, το Γραφείο Ευημερίας έχει αναλάβει την προστασία των παιδιών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE