Kαρέ -καρέ η επίθεση των πραξικοπηματιών στο ξενοδοχείο που έμενε ο Ερντογαν - ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Kαρέ -καρέ η επίθεση των πραξικοπηματιών στο ξενοδοχείο που έμενε ο Ερντογαν - ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι στρατιώτες πήγαν στη Μαρμαρίδα με τρία ελικόπτερα, ωστόσο, την τελευταία στιγμή ο Ερντογάν κατάφερε να διαφύγει.

Λίγες ώρες αφότου το πρακτορείο Reuters αποκάλυψε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (15/7), δύο τουρκικά F-16 που ελέγχονταν από τους πραξικοπηματίες παρενόχλησαν το αεροσκάφος του Ερντογάν, είδε το «φως» της δημοσιότητας ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση εξουδετέρωσης του Τούρκου προέδρου.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δημοσίευσε τη Δευτέρα (18/7) το βίντεο με τις κρίσιμες στιγμές από την προσπάθεια των στρατιωτών που συμμετείχαν στο πραξικόπημα να εξουδετερώσουν τον Ερντογάν, στο ξενοδοχείο στο οποίο παραθέριζε, στη Μαρμαρίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στρατιώτες πήγαν στη Μαρμαρίδα με τρία ελικόπτερα από την περιοχή της Σμύρνης, ωστόσο, την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της Τουρκίας κατάφερε να διαφύγει και γλίτωσε από την ρουκέτα που εκτόξευσαν.

Δείτε εικόνες από το ξενοδοχείο

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE