EKTAKTO:Εκκενώθηκε το τουρκικό Κοινοβούλιο - Απειλή για χτύπημα

EKTAKTO:Εκκενώθηκε το τουρκικό Κοινοβούλιο - Απειλή για χτύπημα

Εκκενώθηκε το Κοινοβούλιο της Τουρκίας έπειτα από απειλή για επίθεση, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλείται το Russia Today.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αναφέρουν ξένα δημοσιογραφικά μέσα, το κοινοβούλιο εκκενώθηκε μετά από απειλή για επίθεση.

Alert! Εκκενώθηκε το τουρκικό Κοινοβούλιο - Απειλή για χτύπημα

Εκτακτο: Εκκενώνεται το Κοινοβούλιο στην Αγκυρα -Απειλή για τρομοκρατικό χτύπημα [εικόνες]

Περισσότερα σε λίγο…

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.