Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Mέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν) ερεύνησαν την Κυριακή (17/07) με δικαστικά εντάλματα τρία διαμερίσματα στη Λεμεσό.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 159 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνη, βάρους 1,2 γραμμαρίων, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ίχνη κοκαΐνης, καθώς και χρηματικό ποσό ύψους €1,830.
Σχετικά με την εν λόγω υπόθεση συνελήφθηκαν τρία πρόσωπα, ηλικίας 45, 25 και 16 ετών και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




