Χαμογελαστός και ήρεμος ο Ερντογαν - Τι είπε για την θανατική ποινη

Χαμογελαστός και ήρεμος ο Ερντογαν - Τι είπε για την θανατική ποινη

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ενώπιον ενός πλήθους υποστηρικτών του που φώναζε υπέρ της επιβολής της θανατικής ποινής ότι τέτοιου είδους αιτήματα ενδεχομένως θα συζητηθούν στην τουρκική Εθνοσυνέλευση μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα.

Χαμογελαστός και ήρεμος, ο Ερντογάν τόνισε ότι η απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης διαπράχθηκε από μια μειονότητα στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων. "Οι ένοπλες δυνάμεις είναι δικές μας, όχι εκείνες της παράλληλης δομής. Εγώ είμαι ο διοικητής των ενόπλων δυνάμεων", τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος, αναφερόμενος στο δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο κατηγορεί ότι υποδαύλισε το πραξικόπημα όπως και άλλες απόπειρες ανατροπής του.

Επίσης ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους κάλεσε τις ΗΠΑ να προχωρήσουν στην έκδοση του Γκιουλέν. "Οι ΗΠΑ, πρέπει να προχωρήσετε στην έκδοση αυτού του προσώπου" υπογράμμισε ο Ερντογάν κι ενώ ο Γκιουλέν, που διαμένει στην Πενσιλβάνια, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.