Το «έσκασε» από την φυλακή για να πάει...σπίτι του στην Πάφο!

Το «έσκασε» από την φυλακή για να πάει...σπίτι του στην Πάφο!

Κρατούμενος δραπέτευσε από το κελί του με σκοπό να πάει στο σπίτι του στην Πάφο.

Ο 26χρονος κρατούμενος, εξέτιε ποινή φυλάκισης 4 χρόνων που του είχε επιβληθεί από το Κακουργιοδικείο Πάφου για υπόθεση συνωμοσίας και ληστείας. 

Ο δραπέτης λοιπόν, λίγο πριν το «σκάσει», βρισκόταν στον χώρο των ανοιχτών φυλακών και εκτελούσε καθήκοντα για σιτηρέσιο, όταν μετά πήδηξε από το περίφραγμα που είχε ύψος 2.20 μέτρα το οποίο ήταν καμώμενο με τέλι και συρματόμπλεγμα και διέφυγε, σύμφωνα με τον «Φιλελευθερο».

Ο κρατούμενος πήρε ταξί και μετέβη στην Λάρνακα, όπου συνάντησε κάποιο γνωστό του, ο οποίος του πλήρωσε την κούρσα και στην συνέχεια τον μετέφερε στην Πάφο όπου ήταν και το σπίτι του 26χρονου. 

Εκεί όμως εκτός από τους δικούς του τον περιμέναν και αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί από τις φυλακές και τον συνέλαβαν. 

Την Παρασκευή (15/7) παραδέχθηκε το αδίκημα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επιπλέον 3 μηνών από την αρχική για την ληστεία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού των Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ), στο πλαίσιο της αναβάθμισης της αποτρεπτικής ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE