Η πορεία του Ερντογάν από το Νταλαμάν μέχρι να προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη - Χάρτες

Η πορεία του Ερντογάν από το Νταλαμάν μέχρι να προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη - Χάρτες

Ο Τούρκος πρόεδρος βρισκόταν απέναντι από την Ρόδο και μόλις ειδοποιήθηκε ότι η κατάσταση εξομαλύνεται και οι πραξικοπηματίες συλλαμβάνονται, αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη

Δείτε τις φωτογραφίες που αναπαριστούν την πορεία που ακολούθησε ο Ταγίπ Ερντογάν από την στιγμή που απογειώθηκε το αεροσκάφος του από το αεροδρόμιο του Νταλαμάν στις 02:00 μέχρι τη στιγμή που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης στις 03:30.

Διαβάστε επίσης: Πραξικόπημα στην Τουρκία: Νικητής, για την ώρα, ο Ερντογάν - 64 νεκροί - 600 συλλήψεις

Ο Τούρκος πρόεδρος βρισκόταν απέναντι από την Ρόδο και μόλις ειδοποιήθηκε ότι η κατάσταση εξομαλύνεται και οι πραξικοπηματίες συλλαμβάνονται, αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη. 

Προτού προσγειωθεί μάλιστα έκανε 4-5 γύρους πάνω από την περιοχή ανάμεσα στο Γκόνεν και την Μπίγκα μέχρι να δοθεί το «πράσινο φως» και να κατέβει το αεροσκάφος στο Ατατούρκ.

Πηγή: protothema.gr 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE