Ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου επειδή τους έκανε παρατήρηση

Ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου επειδή τους έκανε παρατήρηση

Θύμα απίστευτου περιστατικού βίας έπεσε ένας οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, όταν έκανε παρατήρηση σε μια παρέα νεαρών που έκλεισαν κεντρικό δρόμο της πόλης, παρκάροντας μέσα στη μέση.

Ο οδηγός του διώροφου τουριστικού λεωφορείου προσπαθεί να διέλθει την οδό Ερμού, ωστόσο έχει κλείσει από παρκαρισμένο όχημα και όταν μετά από 15 λεπτά οι νεαροί εμφανίζονται, διαπληκτίζονται λεκτικά μαζί του. Στη συνέχεια δεν διστάζουν και αρχίζουν να τον χτυπούν.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών που παρακολουθούν έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης να μετατρέπεται σε ρινγκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE