Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΥΝΟ αναφέρει ότι η απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα σε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συντεχνίας κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Υπουργείο Οικονομικών.
Το αίτημα, όπως αναφέρει, ικανοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Υπουργού Υγείας, Γεώργιου Παμπορίδη και τα επανειλημμένα διαβήματα της ΠΑΣΥΝΟ, ενώ το αίτημα για την αποζημίωση της on call υπηρεσίας ήταν πάγιο αίτημα της συντεχνίας, καθώς οι νοσηλευτές που εργάζονταν στις Μονάδες Κατάδυσης και Υπερβαρικής Οξυγονοθεραπείας απασχολούνταν για έξι χρόνια, χωρίς να πληρώνονται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




