Τα χρέη της Σοφίας Βογιατζάκη στην εφορία! Ποια της έδωσε €4000 για να μην πάει φυλακή;

Τα χρέη της Σοφίας Βογιατζάκη στην εφορία! Ποια της έδωσε €4000 για να μην πάει φυλακή;

H σπουδαία συνάδελφός της και εξαιρετική φίλη της τα έδωσε με πρόφαση ένα δώρο - ταξίδι που ήθελε να της κάνει...

Παραλίγο να βρεθεί στην φυλακή η Σοφία Βογιατζάκη. Τι ακριβώς έγινε με το λογιστή, πώς έμπλεξε η ηθοποιός και ποιος ο ρόλος της Βίκυς Σταυροπούλου;

 «Μαζεύτηκε ένα ποσό, μου τηλεφώνησαν από την εφορία ότι πρέπει να πληρωθεί. Χαμός, έψαχνα το λογιστή, τότε έκανα το σίριαλ «Λατρεμένοι γείτονες», ήμουν στα γυρίσματα, καλοκαίρι, και το επεισόδιο το πληρωνόμασταν 6 μήνες μετά. Μου ήρθε να πληρώσω μια εφορία 12.000 ευρώ, τα οποία δεν τα είχα, και έπαθα πανικό, θα με πήγαιναν «μέσα» τόνισε στο Λοιπόν.

Πώς ξέμπλεξες;

«Έκανα διακανονισμό στην εφορία σε τρεις δόσεις, 4.000 το μήνα, κι έρχεται η ώρα να πληρώσω τη δόση και δεν έχω. Μιλούσα με το στούντιο μήπως γινόταν να πληρωθώ προκαταβολικά ένα επεισόδιο... Τίποτα. Μου τηλεφώνησε κάποια στιγμή η Βίκυ Σταυροπούλου να μάθει πώς είμαι και της είπα ότι θα πάω φυλακή, γιατί συμβαίνει αυτό κι αυτό. Έχει κινήσει λυτούς και δεμένους μήπως γίνεται να πληρωθώ προκαταβολικά, αλλά δεν γίνεται. Μετά από δύο μέρες μου τηλεφώνησε ξανά και μου είπε ότι χρειάζεται τον αριθμό λογαριασμού της μισθοδοσίας μου, γιατί θέλει κάπου να τον χρησιμοποιήσει...Δεν πήγε το μυαλό μου…»

Και τι έκανε;  

 «Αφού της τον δίνω, μου λέει: «Ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι, σου έχω βάλει 4.000 ευρώ στο λογαριασμό σου, να πληρώσεις τη δόση της εφορίας και το ταξίδι θα το κάνεις άλλη φορά». Είναι σπουδαία χειρονομία»


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE