Κακουργιοδικείου Λευκωσίας: Ένοχοι οι τέσσερις για τον βιασμό Ρουμάνου στις Κεντρικές Φυλακές

Κακουργιοδικείου Λευκωσίας: Ένοχοι οι τέσσερις για τον βιασμό Ρουμάνου στις Κεντρικές Φυλακές

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείου Λευκωσίας συνεδρίασε την Παρασκευή (15/07) για απόφαση της υπόθεσης βιασμού του 22χρονου τότε Ρουμάνου από άλλους συγκρατούμενους του στις Κεντρικές Φυλακές.

Η δικαστική διαδικασία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Το Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχους τους τέσσερις κατάδικους οι οποίοι κατηγορούνταν για τον ομαδικό βιασμό Ρουμάνου κρατουμένου στις Κεντρικές Φύλακες, αδικήματα που διεπράχθησαν τον Ιανουαρίου του 2014.

Οι τέσσερις θα μεταφέρουν στις Κεντρικές Φυλακές ενώ το δικαστήριο θα ανακοινώσει την ερχόμενη Παρασκευή (22/07) την ποινή φυλάκισης τους. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE