Όλα τα βλέμματα στο Κυπριακό - Ο ΠτΔ ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο μετά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη
O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώνει στις εννέα και μισή το πρωί τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό.

Η Rihanna είχε προγραμματισμένη συναυλία την Παρασκευή (15/7) και βρισκόταν ήδη στη Νίκαια την Πέμπτη (14/7) όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση.
Μόλις έγινε γνωστό το μακελειό η τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε αμέσως, ενώ αναβλήθηκε και η σημερινή της συναυλία. Στη συνέχεια η Rihanna δημοσίευσε μια καρδιά στα χρώματα της Γαλλίας.
Στη λεζάντα έγραψε: «Εξαιτίας των τραγικών γεγονότων στη Νίκαια, η συναυλία μου που ήταν προγραμματισμένη για τις 15 Ιουλίου στο Allianz Stadium, δεν θα πραγματοποιηθεί όπως είχε σχεδιαστεί. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειες τους».
![]()

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




