Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Όπως υποστηρίζουν οι εμπνευστές της συγκεκριμένης κίνησης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δηλώνει πως οι μητέρες θα έπρεπε να θηλάζουν μέχρι έξι μηνών, κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό για τις νέες εργαζόμενες μητέρες καθώς η πληρωμένη άδεια μητρότητας είναι μόνο για τέσσερεις μήνες.
Σκοπός της κίνησης είναι να μαζευτούν 5000 υπογραφές, ούτως ώστε να μπορέσουν να συζητήσουν το θέμα με όλα τα κόμματα της Βουλής.
Αν θές να υπογράψεις πάτα εδώ!Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις