ΔΝΤ: Συνεχίζεται η εργασία για τα οικονομικά της λύσης του Κυπριακού

ΔΝΤ: Συνεχίζεται η εργασία για τα οικονομικά της λύσης του Κυπριακού

Συνεχίζεται η εργασία της ομάδας του ΔΝΤ και άλλων διεθνών οργανισμών για τις μακροοικονομικές πτυχές της λύσης του Κυπριακού, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις.

Ερωτηθείς για τις εκθέσεις που δόθηκαν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στους δύο ηγέτες για την οικονομία μετά τη λύση και το κόστος της λύσης, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, ανέφερε ότι κλιμάκιο του ΔΝΤ εργάζεται μαζί με διεθνείς οργανισμούς, μελετώντας τις μακροοικονομικές πτυχές της λύσης του Κυπριακού και ότι η εργασία αυτή συνεχίζεται.

“Όπως συνηθίζεται με το έργο Τεχνικής Βοήθειας, παραδίδουμε τις τελικές εκθέσεις μας στους παραλήπτες και δεν τις σχολιάζουμε δημόσια. Επαφίεται στους αποδέκτες  να δημοσιοποιήσουν τα συμπεράσματα παρόμοιων εκθέσεων», είπε.


KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE