Επικυρώθηκε ο διορισμός των μελών των ΔΣ των ημικρατικών οργανισμών

Επικυρώθηκε ο διορισμός των μελών των ΔΣ των ημικρατικών οργανισμών

Το Υπουργικό Συμβούλιο επικύρωσε σήμερα τους διορισμούς των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των ημικρατικών οργανισμών, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος αμέσως μετά τη συνεδρία του σώματος.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι υπάρχει μόνο μια αλλαγή και εξήγησε πως για καθαρά νομικούς λόγους η κα Ελενα Κελεπέσιη, η οποία είχε αρχικά διοριστεί στο Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών και Τεχνικών Έργων, διορίζεται τώρα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Αδειών και στη θέση της διορίζεται η κα Μαργαρίτα Δανού, η οποία είχε αρχικά διοριστεί στο Διοικητικό Συμβουλίου της Αρχής Αδειών.

Να σημειωθεί ότι της συνεδρίας προήδρευσε ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σουλλούρης λόγω απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στο εξωτερικό.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.