Επικυρώθηκε ο διορισμός των μελών των ΔΣ των ημικρατικών οργανισμών

Επικυρώθηκε ο διορισμός των μελών των ΔΣ των ημικρατικών οργανισμών

Το Υπουργικό Συμβούλιο επικύρωσε σήμερα τους διορισμούς των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των ημικρατικών οργανισμών, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος αμέσως μετά τη συνεδρία του σώματος.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι υπάρχει μόνο μια αλλαγή και εξήγησε πως για καθαρά νομικούς λόγους η κα Ελενα Κελεπέσιη, η οποία είχε αρχικά διοριστεί στο Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών και Τεχνικών Έργων, διορίζεται τώρα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Αδειών και στη θέση της διορίζεται η κα Μαργαρίτα Δανού, η οποία είχε αρχικά διοριστεί στο Διοικητικό Συμβουλίου της Αρχής Αδειών.

Να σημειωθεί ότι της συνεδρίας προήδρευσε ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σουλλούρης λόγω απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στο εξωτερικό.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

Δεν είναι ο διορισμός της Έλενας Κούσιου στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις. Είναι όσα προηγήθηκαν και κυρίως όσα ακολούθησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE