Επικυρώθηκε ο διορισμός των μελών των ΔΣ των ημικρατικών οργανισμών

Επικυρώθηκε ο διορισμός των μελών των ΔΣ των ημικρατικών οργανισμών

Το Υπουργικό Συμβούλιο επικύρωσε σήμερα τους διορισμούς των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των ημικρατικών οργανισμών, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος αμέσως μετά τη συνεδρία του σώματος.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι υπάρχει μόνο μια αλλαγή και εξήγησε πως για καθαρά νομικούς λόγους η κα Ελενα Κελεπέσιη, η οποία είχε αρχικά διοριστεί στο Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών και Τεχνικών Έργων, διορίζεται τώρα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Αδειών και στη θέση της διορίζεται η κα Μαργαρίτα Δανού, η οποία είχε αρχικά διοριστεί στο Διοικητικό Συμβουλίου της Αρχής Αδειών.

Να σημειωθεί ότι της συνεδρίας προήδρευσε ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σουλλούρης λόγω απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στο εξωτερικό.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πρόκειται να συναντήσει τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στις 8:15 μ.μ. ώρα Κύπρου στον Λευκό Οίκο, προτού πλαισιωθούν από άλλους Ευρωπαίους ηγέτες. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE