Μετά την Ελευθερία Ελευθερίου «έλουσαν» και Ελληνίδα τραγουδίστρια στην Αμερική με δολάρια αντί για γαρίφαλα! ΦΩΤΟ - VIDEO

Μετά την Ελευθερία Ελευθερίου «έλουσαν» και Ελληνίδα τραγουδίστρια στην Αμερική με δολάρια αντί για γαρίφαλα! ΦΩΤΟ - VIDEO

«Βουνά» τα δολάρια στα πόδια Ελληνίδας τραγουδίστριας...

Πριν από μερικές μέρες η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στην Αμερική, όπου η πίτσα όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί υπάρχουν εκταοντάδες δολλάρια, ψευτικά, αληθινά, αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Όμως στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης εμφανίστηκε επίσης και η... Έλενα Μπάση και έγινε χαμός. Η Έλενα είχε εμφανιστεί ξανά σε ελληνικά νυχτερινά μαγαζιά των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ της εκπομπής «Με το καλημέρα», ο εύπορος Έλληνας ιδιοκτήτης αλυσίδας fast food, ήρθε στο τσακίρ κέφι και αντί να την «λούσει» με γαρίφαλα, την «έλουσε» με δολάρια.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE