Η Κύπρια καλεσμένη στη βάφτιση της κόρης των Κουρκούλη - Κελεκίδου!

Η Κύπρια καλεσμένη στη βάφτιση της κόρης των Κουρκούλη - Κελεκίδου!

Ακολούθησε τρικούβερτο party μετά το μυστήριο της βάφτισης του δεύτερού τους παιδιού, της Ελπινίκης...

Ο Νίκος Κουρκούλης, η Κέλλυ Κελεκίδου και τα δύο τους παιδιά, Θάνος- Ραφαήλ και Νίκη, επέστρεψαν στην Ελλάδα τόσο για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών, αλλά κυρίως για τη βάφτιση της 18 μηνών κόρης τους που έγινε στις 4 Ιουλίου. 

Το baby bloom έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η μικρή πήρε το όνομα Ελπινίκη (θα την φωνάζουν Νίκη) από την μητέρα της τραγουδίστριας που δεν είναι πια στη ζωή. Νονές της είναι η Καλλιόπη Χαλίκου, στενή φίλης της Κέλλυς από την Αυστραλία και η Ντόλυ Φατσέα. 

Μετά τα βαφτίσια έγινε μεγάλο party με στενούς συγγενείς και αγαπημένους φίλους της οικογένειας στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι, όπου δεν παρέλειψαν να πιάσουν το μικρόφωνο και οι γονείς της μικρής.

Ανάμεσα στους καλεσμένους η Μελίνα Ασλανίδου, η Γωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγό της, αλλά και η συνεργάτης της, Στάλω Ηλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE