Φωτιά ξέσπασε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα

Φωτιά ξέσπασε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα από υπερθέρμανση και ανάφλεξη ρουχισμού μέσα σε κάδο στεγνωτηρίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 23:32 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε στεγνωτήριο ρούχων, στο δωμάτιο πλυντηρίων στο ισόγειο του τετραόροφου ξενοδοχείου «Μαρίνα» στην Αγία Νάπα . Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αμμοχώστου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 01:00 πυρκαγιά.

Έγινε χρήση 5 αναπνευστικών συσκευών και έγινε εξαερισμός με συσκευές εξαερισμού. Ταυτόχρονα έγινε και έρευνα για πιθανόν τραυματίες ή παγιδευμένους αφού πρώτα έγινε και εκκένωση του ξενοδοχείου. Δεν επηρεάστηκε κανένας από τους ενοίκους.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 χθες μέχρι και τις 06:00 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, 13 πυρκαγιές, 14 ειδικές εξυπηρετήσεις,1 ψευδή κλήση και 1 κλήση ασθενοφόρου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE