ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έκλεισαν ραντεβού για αγοραίο έρωτα αλλά της πέρασαν χειροπέδες – Κύκλωμα μαστροπών εξέδιδε 30χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έκλεισαν ραντεβού για αγοραίο έρωτα αλλά της πέρασαν χειροπέδες – Κύκλωμα μαστροπών εξέδιδε 30χρονη

Έκλεισαν ραντεβού για αγοραίο έρωτα με την αλλοδαπή γυναίκα και βρήκαν δυο άλλα πρόσωπα που είχαν στήσει κύκλωμα πορνείας.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Η πληροφορία που είχε στα χέρια του το ΟΠΕ Λεμεσού αναφερόταν για γυναίκα αλλοδαπή η οποία εκδίδεται σε συγκεκριμένο υποστατικό στη Λεμεσό.

Ασφαλείς πληροφορίες μας, ανέφεραν πως μετά την αξιολόγηση της πληροφορίας, μέλος του ΟΠΕ Λεμεσού, έκλεισε ραντεβού με την συγκεκριμένη κοπέλα και συναντήθηκε μαζί της στο διαμέρισμα που διέμενε.

Νωρίτερα η Αστυνομία είχε σημαδέψει τα χρήματα τα οποία θα έδινε ο υπό κάλυψη αστυνομικός στην 30χρονη γυναίκα η οποία εκδιδόταν επί πληρωμής.

Ο αστυνομικός  μετέβη την Τετάρτη (13/07) στο συγκεκριμένο υποστατικό όπου διέμενε η αλλοδαπή από την Βουλγαρία και πριν η κοπέλα μπει στο «ψητό», πέρασε χειροπέδες τόσο στην ίδια όσο και άλλα δυο πρόσωπα.

Όπως μας αναφέρθηκε πρόκειται για δυο άντρες οι οποίοι φέρεται να είναι μαστροποί στο όλο κύκλωμα του αγοραίου έρωτα.

Τα τρία πρόσωπα αναμένεται την Πέμπτη (14/07) να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για αίτημα προσωποκράτησης τους.  

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE