Βαρύ πένθος για την Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «O Παύλος έφυγε! Ο πολυαγαπημένος μας Παύλος…»

Βαρύ πένθος για την Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «O Παύλος έφυγε! Ο πολυαγαπημένος μας Παύλος…»

Δύσκολες οι ώρες του «αποχαιρετισμού» ιδιαίτερα για ανθρώπους που αγαπήσαμε, εκτιμήσαμε, περάσαμε μαζί ωραίες και δύσκολες στιγμές. Τέτοιες ώρες περνά και η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Λευκωσίας Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook η κ. Χαραλαμπίδου αποχαιρετά ένα «αδελφό» όπως τον χαρακτηρίζει ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη με την ασθένεια του  αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την ίδια αλλά και την οικογένεια της.

Τα ειλικρνή μας συλληπητήρια στην Βουλευτή του ΑΚΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ:

O Παύλος έφυγε ! Ο πολυαγαπημένος μας Παύλος ο πολυαγαπημένος μου κουνιάδος. Ο Παυλος ήξερε να δινει μάχες . Εδωσε πολλές στη ζωή του, απο μικρό παιδί Και τις εδινε πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια . Αυτήν την μάχη την έχασε. 

Απ΄τους ανθρώπους που ήσουν περηφανος να έχεις φίλο , πόσο μάλλον να τον έχεις αδελφο, να σε στριμωχνει με την καθαρότητα της σκέψης του, τις απόψεις του, να σε αγαπά , να πιστευει σε σένα και να σε σπρώχνει , να σε σπρώχνει να κάνεις το σωστό , το δίκαιο.Να σε εμπιστεύεται ! Και ηταν μεγαλη υπόθεση να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του Παύλου.Ήταν η φωνή της συνείδησης , αυτη που σου ψιθυρίζει και σε αφυπνίζει. 

Αδελφέ μου καλό σου ταξίδι... με τη Ριτσα και τους λεβέντες σου θα μοιραζόμαστε αναμνήσεις , τις στιγμές που γελάσαμε , που κλάψαμε , που υποφέραμε ...τις στιγμές που μας έκαναν μια αληθινή οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE