Καρφιά Θεμιστοκλέους: «Όταν θα κατηγορηθείτε από την αστυνομία ότι οδηγούσατε χωρίς άδεια οδηγού…αποταθείτε στη Γενική Εισαγγελία»

Καρφιά Θεμιστοκλέους: «Όταν θα κατηγορηθείτε από την αστυνομία ότι οδηγούσατε χωρίς άδεια οδηγού…αποταθείτε στη Γενική Εισαγγελία»

Την «συμπάθεια» του προς τον Γενικό Εισαγγελέα εξέφρασε για άλλη μια φορά ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Θεμιστοκλέους.

Συγκεκριμένα ο ίδιος σε ανάρτηση του γράφει με νόημα:

ΕΡΩΤΗΣΗ Ν2

Εσείς όταν θα κατηγορηθείτε από την αστυνομία ότι οδηγούσατε χωρίς άδεια οδηγού (διότι σας την αφαίρεσε το δικαστήριο), χωρίς M.O.T και με διπλάσιο ποσοστό αλκοόλης στο αίμα σας έχετε την ευχέρεια να αποταθείτε στη Γενική Εισαγγελία και με επιχείρημα ότι αυτά τα αδικήματα δεν είναι σοβαρά και μπορεί η εκδίκαση τους να πλήξει την καριέρα σας θα εξασφαλίσετε διακοπή και αναστολή της δίωξης εναντίον σας.

Μα γίνονται τέτοια πράματα στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;

Υ.Γ

Ποινική Υπόθεση 40557/11

Ο ίδιος αναφέρεται σε υπόθεση που δημοσίευσε σήμερα 12/7, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και αφορά ποινική δίωξη που φέρεται να τερμάτισε ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης σε βάρος αστυνομικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE