Καρφιά Θεμιστοκλέους: «Όταν θα κατηγορηθείτε από την αστυνομία ότι οδηγούσατε χωρίς άδεια οδηγού…αποταθείτε στη Γενική Εισαγγελία»

Καρφιά Θεμιστοκλέους: «Όταν θα κατηγορηθείτε από την αστυνομία ότι οδηγούσατε χωρίς άδεια οδηγού…αποταθείτε στη Γενική Εισαγγελία»

Την «συμπάθεια» του προς τον Γενικό Εισαγγελέα εξέφρασε για άλλη μια φορά ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Θεμιστοκλέους.

Συγκεκριμένα ο ίδιος σε ανάρτηση του γράφει με νόημα:

ΕΡΩΤΗΣΗ Ν2

Εσείς όταν θα κατηγορηθείτε από την αστυνομία ότι οδηγούσατε χωρίς άδεια οδηγού (διότι σας την αφαίρεσε το δικαστήριο), χωρίς M.O.T και με διπλάσιο ποσοστό αλκοόλης στο αίμα σας έχετε την ευχέρεια να αποταθείτε στη Γενική Εισαγγελία και με επιχείρημα ότι αυτά τα αδικήματα δεν είναι σοβαρά και μπορεί η εκδίκαση τους να πλήξει την καριέρα σας θα εξασφαλίσετε διακοπή και αναστολή της δίωξης εναντίον σας.

Μα γίνονται τέτοια πράματα στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;

Υ.Γ

Ποινική Υπόθεση 40557/11

Ο ίδιος αναφέρεται σε υπόθεση που δημοσίευσε σήμερα 12/7, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και αφορά ποινική δίωξη που φέρεται να τερμάτισε ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης σε βάρος αστυνομικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.