Αισιόδοξος για κατάληξη στο θέμα της οικονομίας και της ΕΕ στις διαπραγματεύσεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδη

Αισιόδοξος για κατάληξη στο θέμα της οικονομίας και της ΕΕ στις διαπραγματεύσεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδη

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε σήμερα 12/7 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για κατάληξη στα θέματα της οικονομίας και της ΕΕ στις διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού.

Σε δηλώσεις του κατά την επιστροφή στο Προεδρικό μετά τη σημερινή συνάντηση του με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως πρέπει να υπάρξουν στο θέμα απόλυτες συγκλίσεις και προς τούτο έχουν πάρει εντολή οι τεχνικές επιτροπές να προχωρήσουν περαιτέρω τη συζήτηση για να υπάρξει κατάληξη σε συγκεκριμένα αποτελέσματα.

“Δεν θα έλεγα ότι δεν είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να καταλήξουμε”, δήλωσε ο Πρόεδρος, ενώ απαντώντας κατά πόσον σήμερα υπήρξε κατάληξη σε κάποια από τα θέματα, είπε πως υπήρξαν ορισμένα θέματα για τα οποία υπήρξαν συγκλίσεις και υπάρχουν και άλλα για τα οποία υπήρχαν διαφορές.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE