Στα πράσα έπιασαν την τραγουδίστρια! Στη δημοσιότητα τα ερωτικά παιχνίδια στο εξοχικό της με νέο amore (ΦΩΤΟ)

Στα πράσα έπιασαν την τραγουδίστρια! Στη δημοσιότητα τα ερωτικά παιχνίδια στο εξοχικό της με νέο amore (ΦΩΤΟ)

Το ερωτευμένο ζευγαράκι πέρασει ένα τριήμερο όλο πάθος στην εξοχική της κατοικία...

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται... Και έτσι το νέο ζευγάρι πιάστηκε να ερωτοτροπεί στο εξοχικό της τραγουδίστριας! Η 25χρονη τραγουδίστρια, Ρίτα Όρα είναι ζευγάρι με τον 31χρονο οδηγό της Formula 1 και πρώην της Νικόλ Σέρτζινγκερ, Λούις Χάμιλτον.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ της Sun, οι δυο τους πέρασαν ένα τριήμερο στην εξοχική κατοικία της Όρα στο Μαυροβούνιο. Το νέο ζευγάρι δείχνει να περνά όμορφα και να απολαμβάνει κάθε στιγμή τους. Ο Λιούις δείχνει ευτυχισμένος και εκείνη, σε μία φωτογραφία φαίνεται να απολαμβάνει την αγκαλιά του!   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE