Πετρίδης: Ενημερώνει το Υπουργικό για τις εξελίξεις στη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας

Πετρίδης: Ενημερώνει το Υπουργικό για τις εξελίξεις στη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας

Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης θα ενημερώσει το Υπουργικό Συμβούλιο αύριο για την επιστροφή των νομοσχεδίων για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών στη Νομική Υπηρεσία για να ελεγχθεί εκ νέου η συμβατότητα τους με το Σύνταγμα.

Ο κ. Πετρίδης τόνισε ότι η μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας ιεραρχείται από την Κυβέρνηση ως ένα από τα πλέον σημαντικά θέματα, το οποίο άπτεται της αξιοπιστίας της Κύπρου στο εξωτερικό.

Καταλήγοντας, είπε πως μετά την ενημέρωση του Υπουργικού θα γίνουν κατάλληλες ανακοινώσεις.

Ο κ. Πετρίδης προέβη στη δήλωση μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.