ΠΑΦΟΣ: Eντοπίστηκε νεκρός 42χρονος Ουκρανός

ΠΑΦΟΣ: Eντοπίστηκε νεκρός 42χρονος Ουκρανός

Ουκρανός, 42 χρόνων, ο Βλαδίμηρος Σαρμπέι, βρέθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (11/7) νεκρός στο διαμέρισμά του στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής Πάφου.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου επισκέφτηκαν την άμεσα τη σκηνή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει επιθεωρηθεί η σορός του 42χρονου η οποία δεν φέρει τραύματα ή οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις και εκτιμάται ότι ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. 

Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του 42χρονου θα γίνουν γνωστά μετά τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σωρό του.

Λόγω των έργων ανακαίνισης που διεξάγονται στο Νεκροτομείο Πάφου έχει γίνει διευθέτηση από το Υπουργείο Υγείας ώστε οι σοροί να μεταφέρονται με ειδικό όχημα στο Νεκροτομείο Λεμεσού για τη μεταθανάτια εξέταση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE